2008. július 27., vasárnap

Hajnövesztés 24 óra alatt!

Nahát, ez már igen!
Előtte és utána


Előtte és utána

8 megjegyzés:

Darabos Kati a "gazdagnagyi" írta...

Gratulálok, e forradalmi találmányhoz! Szeretnék Budapesten és Pest megyében a kizárólagos forgalmazó lenni!

Névtelen írta...

Nem is venni észre, hogy minden ugyanolyan a két képen, még a ráncok is ugyanazok, hogy voltak ezt képesek lefényképezni. Vagy ez is parlag csoda? Hát hogy fejlodik ez a világ.

Unknown írta...

Tisztelt Ágfelhalmi Úr! Most találtam rá a parlagcsodára, mivel az utolsó bejegyzések 2008-ból valók, gondolom azóta szabadalmaztatta a csodaszerét. Szeretném ha lehetővé tenné, milyen rendszerben forgalmazzák a szert. Kérem, irja meg elérhetőségét. Tisztelettel: Juhász Imréné

menyhartlaszlo írta...

ez szerintem is fényképészeti csoda!! én is kopaszodom,szeretném ha rajtam is kiprobálnátok!gyerekkoromban fetrengtünk a parlagfűben a nagyanyám abból fözött fözeléket,meg csalánból!! a fenébe!!miért nem voltunk rá allergiások??

menyhartlaszlo írta...

arra miért nem válaszol senki,hogy én ugy pusztítom a parlagfüvet,hogy megeszem!!!Mit hallani, a Magyarokat eltiltják ettől a csodanövénytől,mert kiakarják írtani a Magyar földönkívüli nemzetet???A Magyar a világban évmilliók óta megtalálható,bármelyik világrészen a Magyar nyelv egyedülálló,nincs mégegy ilyen a világon!!Tudós,feltaláló mind Magyar!!

Névtelen írta...

csúcs!! :))).
Photoshop??

Névtelen írta...

Kedves Ágfelhalmi Úr!
Valami információt kaphatnék erről a szerről,én szeretném ha a hajam hosszú lenne,mert 1éve levágattam és nem akar nőni.:( kérem írjon róla valamit vagy hogy hol tudom megvásárolni:)
email: molnarbetti95@freemail.hu

Nagyon megköszönném:)
Tisztelettel:
Beáta

Névtelen írta...

Ennyi hülyét! Beszarás.
Szedjetek az árokparton és csináljatok belőle főzetet! Nyilván jó cucc lehet, mint gyógynövény, de a hajatok biztosan nem fog tőle kinőni és a cerka se lesz lukrakészebb, az biztos! :))